dilluns, 26 d’abril del 2010

Una miqueta de música!

The libertines.

Fou un grup Britànic d'indie i britpop que tingué la seva millor i única época a principis del 2000.

El grup estava format pels guitarristes, Peter Doherty i Carl Barat (líders de la banda), el baixista Jonh Hassall i el bateria Gary Powell.

En l'entorn de la música indie són coneguts com la banda més important, la qual resucità aquest estil, el qual feia una decada que havia deixat de ser puntera amb la desaparició de nirvana.
I no tant sols la més important sinò que sels considera una llegenda, ja que en tant sols tres anys d'existència obtingueren un CD num. 1 al Regne Unit ( The libertines) i com digué el mateix Noel Gallagher ( Guitarrista d'Oasis) "Hi ha grups que són bons i d'altres que s'on l'ostia de bons, que fan canviar la forma de vestir de la gent i la seva manera d'actuar, per això els Libertines conecten amb la gent".

Però la música fou eclipsada pels problemes amb la droga del vocalista Pete Doherty i la seva gran adicció a l'heroina. També després de ser la parella de la famosa actriu Kate Moss se'l va acusar de ser el causant de l'adicció a la cocaina que patia l'actriu, però mai ningú podra dubtar dels seus grans dots com a músic.

Les últimes noticies que és tenen sobre el grup rumoregen la tornada del grup a l'escenari el lloc on és defensaven millor i on suaven tant ells com els altres Libertines, la gent que els seguia en cada concert.

TORNEU JA!

Carl Barat i Pete doherty. Els dos cooliders de
la banda.

Aquí penjaré un dels seus millors temes : "Can´t stand me now"


I en la próxima actualització tornarem a la temàtica del bloc per publica un escrit sobre la Guixera de Mateu!
Au adeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada