dimecres, 14 d’abril del 2010

Les Vernedes de Sort

Aquest bloc està dedicat a tots aquells que han gaudit algun cop de les Vernedes de Sort (Pallars Sobirà), i tambè per invitar a tots aquells que llegeixin el bloc a descobrir els seus encants.
Estem parlant d'una zona situada a la riera del Riu Noguera Pallaressa, al sud del poble de Sort, ple de camps de pastura, camints, aiguamolls, boscos de diferents tipus i un món de fauna i flora per descobrir. Tot i aixó cal destacar el Vern com a símbol més important d'on prove el nom de Vernedes.
Economicament es una de les zones més importants d'aquestes valls, ja que avui en dia continua sent un important nucli d'activitat econòmica, on conviuen en perfecta armonia diverses empreses de serveis, dos empreses d'esports d'aventura i allotjaments turístics i una fàbrica de formatges artesanals amb altres usos agrícoles i ramaders, exemple de que el progrés no està renyit amb la natura.

3 comentaris:

  1. En aquesta entrada hauries d'afegir una foto d'un vern o d'alguns venrs.
    També pots parlar una mica de les activitats que es desenvolupen actualment en aquesta zona i anar-hi a tirar algunes fotos.

    ResponElimina
  2. Nileeet nileeeet! això ho tens mes mort que el mar mort, xdddd. va penja fotos noi!
    apà un peto de la mar, i una abraçada de la tània...

    pd: (tb pots canviar els colors del fons, he!)

    ResponElimina
  3. Dius que el progres no esta renyit amb la natura pero no parles en cap moment del poligon industrial que provoca una gran contaminació visual.

    Tot i aixó la idea es molt original!
    salut!

    ResponElimina